O MAIS COMPLETO TUTORIAL PARA MACARONS FRANCESES - por Raiza Costa



Neste Episódio a Raiza ensina a fazer macarons e seus truques para que ele fique perfeito: aquela bordinha parecendo uma espuminha, uma casquinha por fora e macio por dentro.
Ah e também ensina a fazer o creme mousseline que seria um creme patisserie mas com suco de fruta para rechear os seus macarons.



 Chocolate macarons with dulce de leche



Ingredients:

shell

110g raw almonds

200g confectionary sugar

2 tbsp cocoa powder

90g egg whites- aged for 2 days in your refrigerator

pinch of cream of tartar

40g granulated sugar

filling

300g dulce de leche- learn how to turn a can of sweetened condensed milk in dulce de leche here .
You can also use this vanilla filling or any other filling of your preference .

Raspberries - optional



Fonte: http://youtu.be/dHtev8l2mWU

http://www.delightdulce.com/2012/01/chocolate-french-macarons-with-dulce-de.html


http://www.delightdulce.com/2011/02/pistachio-french-macarons.html

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